Samenwerkingen

Welkom op onze samenwerkingenpagina, waar we een overzicht geven van de resultaten die we hebben bereikt voor onze klanten. Bij ons bedrijf streven we er altijd naar om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken en hun succes te maximaliseren. Op deze pagina vindt u informatie over onze samenwerkingen.

atelier jungles helmet.png
Met trots zijn we weer bezig met een gave opdracht voor een Haagse ondernemer, ditmaal zijn we aan de slag voor Tof Helmets, en maken wij met ons team in Den Haag de skins waarmee je jouw Tof base Helmet kunt personaliseren.
atelierjungles tofhelmets.pngDe tijd van saaie scooter helmen is voorbij, en laat het nou nét zo zijn dat de helmplicht deze week is in gegaan!

atelier jungles.png
We vinden het geweldig dat er weer een Haagse ondernemer de waarde van lokale productie en sociaal ondernemen inziet, en zo creëren we samen weer een #madeinholland product.
                        

In opdracht van Deliveroo hebben wij prachtige lunchbags gemaakt. En dat hebben we natuurlijk zo duurzaam mogelijk gedaan. Deliveroo had ons namelijk gevraagd een nieuwe bestemming te geven aan de ingeleverde “rider-tassen” die hun beste tijd gehad hebben. In plaats van weggooien of vernietigen, kan je van het bruikbare materiaal namelijk best heel veel moois maken!

 
Een mooie duurzame stap voor Deliveroo, en een gave en creatieve opdracht voor ons atelier.
atelier jungles impact city 4.jpg
Voor de nieuwe look in de eventspace van Apollo 14heeft de Gemeente Den Haag de duurzame keuze gemaakt niet nieuw te kopen, maar de bestaande bank een tweede leven te geven.

                         

Wij hebben deze bank bekleed met een prachtige stof van gerecycled garen en bijpassende poefs en kussens gemaakt van een combinatie van de oude en nieuwe stof.

atelierjungles impactcity 2.jfif
Bij Atelier Jungles sluiten wij geen enkel bedrijf uit. Daarom hebben wij in opdracht van Kansino duurzame sjaals gemaakt, die zij hebben gebruikt voor promotiedoeleinden.


Achteraf gezien bleek Kansino minder sjaals nodig te hebben dan zij van tevoren hadden verwacht. Gelukkig wisten wij hier wel raad mee en hebben wij deze sjaals kunnen Upcyclen tot leuke bijpassende mutsen.


Voor de RDW hadden wij de opdracht gekregen om van gebruikte monteurskledij leuke poefs te maken voor in hun recreatieruimtes op diverse vestigingen. Dit ging in totaal om zo'n 100 kg aan stof.


In totaal hebben wij wel 21 poefs hiervan kunnen maken welke elk met plezier gebruikt zullen worden!