Kleding laten produceren en upcyclen in Nederland

Bij Atelier Jungles bieden wij duurzame en sociale oplossingen voor bedrijven die hun textielafval willen verminderen en kleding of accessoires willen produceren in Nederland.

Door het stimuleren van hergebruik en hoogwaardig recyclen en Upcyclen van (gebruikte) materialen, helpen we bedrijven hun duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en de impact van afval op het milieu te verminderen.

Onze Upcycle-diensten en advies helpen bedrijven kosten te besparen en hun reputatie te verbeteren door overtollig textiel op een duurzame manier af te voeren en om te zetten in nieuwe, exclusieve producten.
Bovendien hoeven bedrijven geen nieuwe producten te bedenken, want wij helpen hen bij het ontwerpen van op maat gemaakte merchandise, kleding, tassen, laptophoezen, interieur- en wandbekleding met hun logo en huisstijl.

Door het leveren van duurzame oplossingen en het aanbieden van creatieve producten, kunnen bedrijven zich onderscheiden van de concurrentie en omzet genereren uit onverkoopbaar textiel. Ons atelier denkt graag vrijblijvend met bedrijven mee over de mogelijkheden qua materialen, stijl, kleur en ontwerp om aankopen van relatie- of personeelsgeschenken, interieur/kunst of bedrijfskleding te combineren met het verwerken van oude afvalstromen, een voordeel voor zowel het milieu als de portemonnee.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen duurzamer te worden en tegelijkertijd waardevolle producten te genereren.

Handgemaakt in Nederland

Alle producten die in ons atelier worden gemaakt, zijn van Duurzame en gerecyclede materialen om de impact op het milieu te verminderen. De producten worden ethisch geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of nieuwkomers in Nederland, lokaal in Den Haag, dicht bij huis onder de hoogste certificeringen.

Meer informatie onze zakelijke diensten:
- Artikelen
- UPV wetgeving
- Werkwijze Upcycling & Merchandise
- Werkwijze Kledinglijn & Sampling aanvragen
- Samenwerkingen & portfolio
- Upcycling
- Ervaringen
- Bedrijfskleding