Contact - Kennismakingsgesprek

Wil je weten wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Maak een afspraak of kom eens langs om het maakproces met eigen ogen te bekijken. We denken graag met je mee over de mogelijkheden om jouw werknemers, (potentiele) klanten en zakenrelaties te verrassen met een duurzaam cadeau.

Samen brengen we voor jouw bedrijf een briljant business idee tot leven. Een mooi duurzaam product met een goed verhaal waar klanten en personeel blij en enthousiast van worden.

Kennismakingsgesprek

Het opzetten van een kleding merk of collectie start met schetsen en ideeën. Tijdens een (online) kennismakingsgesprek vertel je meer over je plannen, hoe ver je bent met de ontwikkeling en je budget, om hoeveel artikelen of ontwerpen het gaat, of er a (digitale) samples gemaakt zijn en welke stoffen en fournituren er gebruikt moeten worden. Op basis van deze informatie kan er al een grove schatting gemaakt worden van de kosten. Deze kunnen definitief berekend worden na het maken van een sample. We gaan dan samen verder kijken naar de mogelijkheden en de tijdlijn.