Duurzame mondkapjes

De maatregelen werden strenger en thuiswerken is de norm. Het thuiswerkende personeel dan verrassen met een mooi handgemaakt en comfortabel mondkapje is een prachtig gebaar! Hopende dat ze gezond en wel terug kunnen keren naar de werkvloer wanneer de tijd daar rijp voor is.

We hebben de afgelopen weken dan ook duizenden thuiswerkers mogen verblijden met zo een kapje. We zijn bijzonder trots op de mooie reacties die terugkomen naar de werkgevers die hun personeel ons kapje cadeau doen.
Dankbaar voor de mooie opdrachten van onder andere RDW , Sprinx Nederland B.V. | Specialist in Energy Efficiency , Yield Plus en Get in the ring event.

Wil je jouw personeel ook een mooi handgemaakt en volledig duurzaam eco katoenen kapje met of zonder logo cadeau doen?

In ons atelier maken wij duurzame mondkapjes van hoge kwaliteit ecologisch katoen die extra comfortabel zitten en goed doorademen. Wij maken het design (one size fits all) volledig duurzaam in neutrale kleur of huisstijl van uw organisatie. 

Momenteel zijn er in Nederland lange wachttijden. Wij kunnen kortere looptijden aanbieden door lokale productie in Den Haag.  

Stuur een mail naar hello@atelierjungles.com voor vrijblijvend informatie.

Duurzame mondkapjes face maskDuurzame mondkapjes face mask logo

Atelier jungles mondkapjes