De ultieme duurzame capsule wardrobe

De ultieme duurzame capsule wardrobe-Atelier Jungles

Honest. Business. Casual.

Drie woorden die ons merk omschrijven. Kleding die van dag tot en met nacht gedragen kan worden, voor elke gelegenheid eerlijke basics zonder poespas, voor jouw ultieme capsule wardrobe. En die Capsule wardrobe, laat ik daar nou ontzettend fan van zijn. Een goede basis is essentieel voor een goede outfit, het is wel belangrijk om subtiel te spelen met materialen en kleuren zodat jouw look niet te saai wordt. Zelf ben ik echt enorm van de basics! ik ben uit te tekenen in zwart en wit, en ben een echte outfit-repeater. 

Capsule collectie samenstellen

Onmisbare items in mijn ultieme capsule wardrobe bestaan uit een balans tussen basics en zoals wij ze noemen “confetti”, de eye-catchers die je perfect kan combineren. en hieronder vertel ik je meer over mijn favorietjes.

Basics:

Basics make or break the outfit. Ze hoeven niet saai en traditioneel te zijn. Natuurlijk heb je een mooi basic shirt in je kast hangen, maar ook een tijdloze wollen jas of een geweldige palazzo is basic en kan je outfit net die extra touch geven die het nodig heeft! Een capsule wardrobe met een perfecte verhouding basis-items is tijdloos en super duurzaam!

Confetti:

Confetti is, zoals het woord al zegt, de sprankel die we allemaal wel eens nodig hebben. Je hoeft hier niet eens te werken met kleur, maar kan met materialen al een verrassend effect creëren. Werk bijvoorbeeld met vintage gouden knopen op de blouse, ga voor een bijzondere maar subtiele pastel print of pak uit met glanzend satijn. Just keep in mind: koop alleen items die je eindeloos kunt combineren en echt bij je passen, dan veroudert je garderobe ook niet waardoor je ze niet snel hoeft te vervangen. Investeren in goede basics is goed voor het milieu en je portemonnee.

Shop jouw duurzame capsule wardrobe online https://www.atelierjungles.com/products

X, Giselle

Hi! Ik ben Giselle, founder van Atelier Jungles en op ontdekkingsreis in de duurzame wereld. Naast het ontdekken van de mogelijkheden op het gebied van sustainability sta ik het liefst uren in de keuken, maak je me blij met een heerlijk hapje eten of een goede fles wijn, en ben ik een echte vinyl verslinder dus ik draai ze regelmatig grijs! Samen met het team proberen we jou net zo blij te maken met duurzaam shoppen als dat wij dat worden! In ons atelier in Den Haag maken we volledig met de hand de mooiste basic items die een leven lang mee gaan. groei jij met ons mee?

Read more

Hetkanwel.nl: Dit Haagse atelier wil de kledingindustrie veranderen-Atelier Jungles

Hetkanwel.nl: Dit Haagse atelier wil de kledingindustrie veranderen

Atelier Jungles X SFGC

Atelier Jungles X SFGC

Holiday (sustainable) Gift Guide-Atelier Jungles

Holiday (sustainable) Gift Guide

Comments

Be the first to comment.
All comments are moderated before being published.